Savunauta-sipulipitsa a'la Tapsa |
||||
|
12 palaa
|
|||
1 annos | pitsapohjataikinaa | Valmista pitsapohja
sekä tomaattikastike ohjeen mukaan. Kuullota sipulit ja valkosipulit
oliiviöljyssä (varo etteivät ruskistu ja pala!). Suikaloi naudan liha
kohtalaisen suuriksi suikaleiksi. Kuutioi persikka. Mikäli haluat laittaa
sinihomejuustoa ja makukurkkua, kuutioi nekin.
Laita täytteet pitsapohjan päälle: ensin tomaattikastike, naudan suikaleet, paistetut sipulit, persikkakuutiot ja halutessasi makukurkut ja sinihomejuusto. Laita sen jälkeen mausteet sekä juustoraaste. Paista pitsaa 250°C:ssa noin 15-20 min. |
||
1 annos | tomaattikastiketta | |||
5 | sipulia | |||
3 | valkosipulia | |||
3 rkl | oliiviöljyä | |||
200 g | naudan savusuikaleita | |||
2 | persikkaa | |||
(sinihomejuustoa) | ||||
(makukurkkukuutioita) | ||||
pitsamaustetta tai oreganoa | ||||
mustapippuria myllystä | ||||
150 g | juustoraastetta | |||
|