Vuohenjuustoiset punajuurinauristornit |
||||
|
4 tornia eli kahdelle tai neljälle muiden lisukkeiden määrästä riippuen
|
|||
2 | punajuurta | Keitä punajuuret ja
nauriit omissa kattiloissaan lähes kypsäksi. Jäähdytä ja kuori ne.
Leikkaa jokainen juures neljäksi pyöreäksi kiekoksi. Leikkaa myös
vuohenjuustosta kiekkoja
Kasaa tornit: laita öljyttyyn vuokaan alimmaiseksi punajuurikiekko, päälle nauriskiekko, mustapippuria ja suolaa. Laita tämän päälle vuohenjuustokiekko ja tee vielä toinen kierros: ensin punajuuri, nauris ja mausteet ja sitten juusto. Kuumenna uunissa 250°C:ssa noin 10 minuuttia niin, että vuohenjuusto saa väriä. Vinkki: Tarjoa tornit hirvipaistin kera. Vinkki 2: Tornit voivat hyvin korvata pienen perheen joulurosollin. Ne eivät kuitenkaan ole liian joulusia, joten niitä voi tarjota ympäri vuoden.
|
||
2 | naurista (tai puoli lanttua) | |||
100 g | vuohenjuustoa | |||
mustapippuria | ||||
suolaa | ||||
öljyä vuoan voitelemiseen | ||||
|