Juustopähkinäneliöt |
||||
|
16-20 kpl
|
|||
2 dl | kermaviiliä | Sekoita kermaviili ja
vesi ja lämmitä noin 42 asteiseksi. Lisää öljy, suola ja noin puolet
(150-200g:n) juustoraastepussista sekä pähkinärouhe. Lisää taikinan
pinnalle pari desilitraa jauhoja ja ripottele kuivahiiva jauhojen
päälle. Sekoita hyvin. Lisää jauhoja vähitellen niin, että taikina
ei enää tartu käsiin.
Kaada taikina leivinpaperin päälle ja taputtele se noin pellin kokoiseksi. Ripottele päälle loput juustoraastepussista ja pähkinärouhetta. Anna kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Jaa 16-20 neliöön veitsellä tai taikinapyörällä. Paista 225°C:ssa 10-15 min. Vinkki: Tarjoa raikkaan salaatin kera. |
||
1 dl | vettä | |||
2 rkl | öljyä | |||
1/2 tl | suolaa | |||
80-100 g | juustoraastetta | |||
n. 35 g | hasselpähkinärouhetta | |||
1 pss (11 g) | kuivahiivaa | |||
n. 6 dl | sämpylä- tai hiivaleipäjauhoja | |||
Päälle: | ||||
70-100 g | juustoraastetta | |||
n. 40 g | hasselpähkinärouhetta | |||
|