Juustopähkinäneliöt

16-20 kpl

 

2 dl kermaviiliä Sekoita kermaviili ja vesi ja lämmitä noin 42 asteiseksi. Lisää öljy, suola ja noin puolet (150-200g:n) juustoraastepussista sekä pähkinärouhe. Lisää taikinan pinnalle pari desilitraa jauhoja ja ripottele kuivahiiva jauhojen päälle. Sekoita hyvin. Lisää jauhoja vähitellen niin, että taikina ei enää tartu käsiin.

Kaada taikina leivinpaperin päälle ja taputtele se noin pellin kokoiseksi. Ripottele päälle loput juustoraastepussista ja pähkinärouhetta.

Anna kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Jaa 16-20 neliöön veitsellä tai taikinapyörällä. Paista 225°C:ssa 10-15 min.

Vinkki: Tarjoa raikkaan salaatin kera.

1 dl vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
80-100 g juustoraastetta
n. 35 g hasselpähkinärouhetta
1 pss (11 g) kuivahiivaa
n. 6 dl sämpylä- tai hiivaleipäjauhoja
 
Päälle:
70-100 g juustoraastetta
n. 40 g hasselpähkinärouhetta