Seesamilammasta |
||||
|
|
4 annosta
|
|||
| 500 g | karitsan tai lampaan paistia leikattuna 2-3 cm paksuiksi suikaleiksi | Tee marinaadi:
sekoita kaikki marinaadin ainekset keskenään. Laita lihat joukkoon ja
anna marinoita jääkaapissa noin 2-3 tuntia.
Tee kastike: sekoita kaikki kastikeainekset keskenään. Anna vetäytyä jääkaapissa 2-3 tuntia. Ota lihat jääkaapista. Pyyhi ylimääräinen marinadi pois. Paista wokkipannussa tai grillissä parilan päällä. Tarjoile riisin, lempikasvistesi (esim. Finwokkivihannekset) ja kastikkeen kera.
|
||
| Marinaadi: | ||||
| 4 rkl | soijaa | |||
| 1 rkl | oliiviöljyä | |||
| 1 rkl | seesamiöljyä | |||
| 2 rkl | hunajaa | |||
| 1 rkl | seesaminsiemeniä | |||
| 2 | murskattua valkosipulinkynttä | |||
| Kastike: | ||||
| 1 dl | maustamatonta jugurttia | |||
| 1 dl | tomaattipohjaista chilikastiketta | |||
| 1 | murskattu valkosipulinkynsi | |||