Mandariinipossu |
||||
|
|
4 annosta, 1 annos sisältää 260 kcal
|
|||
| 100 g | sipulikuutioita | Ruskista
porsaansuikaleita ja sipulikuutioita paistinpannussa. Lisää joukkoon
ruokakerma ja liemikuutio tai fondi. Anna hautua noin 5 min.
Sekoita vehnäjauhot appelsiinimehuun ja kaada ohuena nauhana kastikkeeseen. Lisää mausteet ja anna kiehua noin 5 min. Lisää lopuksi mandariinilohkot. Tarjoa riisin tai pastan ja salaatin kera. |
||
| 400 g | marinoituja porsaansuikaleita | |||
| 2 dl | ruokakermaa | |||
| lihaliemikuutio tai fondia | ||||
| 1 rkl | vehnäjauhoja | |||
| 0.5 dl | appelsiinimehua | |||
| 1 tl | mustapippuria | |||
| 1 tl | juustokuminaa | |||
| 1 prk | mandariinilohkoja | |||
|
|
||||