Lihavartaat |
||||
|
10 varrasta
|
|||
400 g | naudan ulkofileetä | Kuutioi lihat
isohkoiksi kuutioiksi. Sekoita marinadit ja laita lihat marinoitumaan
jääkaappiin kelmun alle vähintään 4 tunniksi, mieluiten seuraavaan
päivään asti.
Anna varrastikkujen liota puolisen tuntia. Laita varrastikkuun vuoron perään nautaa, porsasta ja broileria. Grillaa vartaat niin, että käännät varrasta aina neljäsosakierroksen verran kerrallaan. Voit halutessasi lisätä vartaisiin kasviksia (esim. parsakaalta, tomaattia, sipulia, maissia, kesäkurpitsaa ja paprikaa) ja sieniä. Tarjoa vartaat raikkaan salaatin ja hyvän leivän ja täyteläisen punaviinin kera. |
||
400 g | porsaan ulkofileetä | |||
400 g | broilerin rintafileetä | |||
Marinadi naudalle: | ||||
3 rkl | rypsiöljyä | |||
1 rkl | soijaa | |||
1 tl | chiliä | |||
ripaus | mustapippuria | |||
Marinadi porsaalle | ||||
3 rkl | rypsiöljyä | |||
1 rkl | soijaa | |||
1 tl | currya | |||
1 tl | inkivääriä | |||
ripaus | mustapippuria | |||
Marinadi broilerille | ||||
1 dl | maustamatonta jogurttia | |||
2 rkl | tandooritahnaa | |||
Lisäksi puisia
varrastikkuja
|
||||