Kuubalaista porsasta
|
||||
|
|
4 annosta, 1 annos sisältää 234 kcal, josta 5 g rasvaa
|
|||
| 500 g | rasvaton porsaanfilee | Pane liha uunin kestävään
vuokaan. Sekoita marinadin ainekset ja kaada marinadi lihan päälle. Anna
marinoitua muutama tunti, mielellään yön yli.
Laita 240°C uuniin uunipelti, jossa on pohjalla vettä. Laita päälle uuni- ritilä, ja liha ritilälle. Paista noin 25 min. Käännä kypsentämisen puolivälissä ja valele marinadilla. Sekoita salsan ainekset. Ota liha uunista ja anna sen levätä 5-10 min ennen tarjoilua. |
||
| Marinadi: | ||||
| 1 1/4 dl | appelsiinimehua | |||
| 3 rkl | sitruunamehua | |||
| 2 1/2 dl | vettä | |||
| 2 rkl | limettimehua | |||
| 2 | valkosipulin kynttä | |||
| 2 rkl | soijakastiketta | |||
| mustapippuria | ||||
| 2 rkl | oreganoa | |||
| 4 | laakerinlehteä | |||
| Salsa: | ||||
| 1 | kuutioitu mango | |||
| 1 | kuutioitu papaija | |||
| 1 | kuutioitu punasipuli | |||
| 3 rkl | sitruunamehua | |||
| 1 | chilipalko silputtuna | |||
| 1 rkl | korianterinlehtiä silputtuna | |||
| 2 rkl | mintunlehtiä silputtuna | |||