Libanonilaiset kebakot |
||||
|
12 kebakkoa, 1 kebakko sisältää 255 kcal, josta 15 g rasvaa
|
|||
1 kg | vähärasvaista jauhelihaa | Sekoita
korppujauhoihin 1 dl vettä. Kuori ja silppua sipulit. Kuullota sipulia
pannulla öljyssä noin 3 min. Lisää valkosipuli ja kumina ja kuullota
vielä 1 min.
Sekoita kulhossa tasaiseksi massaksi korppujauhot, sipulit, jauheliha, muna, sitruunan mehu sekä mausteet. Muotoile jauhelihasta 12 varrasta. Voitele vartaat kevyesti öljyllä. Paista vartaita uunissa pellillä tai ritilän päällä 225°C:ssa 10-15 min. Kääntele välillä. Ruoka onnistuu hyvin myös grillissä! Tarjoa tuoreiden yrttien ja salaatin sekä jugurttipohjaisen kastikkeen kera. |
||
1.5 dl | korppujauhoja | |||
1 rkl | öljyä | |||
1 | sipuli | |||
5 | valkosipulin kynttä | |||
2 tl | juustokuminaa | |||
1 | muna | |||
1 rkl | sitruunamehua | |||
1 tl | jauhettua korianteria | |||
5 rkl | persiljasilppua | |||
3 (1) rkl | tuoretta (kuivattua) minttua | |||
1 tl | suolaa | |||
1 tl | mustapippuria | |||
12 | puista varrastikkua | |||
|