Suklaa-vadelmatorttu |
||||
|
8 annosta, 1 annos sisältää 214 kcal ja 1 g rasvaa
|
|||
165 g | vehnäjauhoja | Sekoita jauhot,
leivinjauhe, sokeri, kaakao
ja suola kulhossa.
Sekoita tuorejuusto, maito, vanilja ja vesi ja kaada kulhoon. Hämmennä varovasti niin, että ainekset sekoittuvat. Levitä n. 23 cm läpi- mittaiseen irtopohja- vuokaan. Sekoita keskenään vadelmat, sokeri ja appelsiininkuori. Kaada tasaiseksi kerrokseksi vuokaan. Paista 180 asteessa 30-35 min. Vadelmainen keskusta voi olla kostea, mutta se jähmettyy tortun jäähtyessä. Peitä tuore- kelmulla ja jäähdytä. Koristele ennen tarjoilua. |
||
1 tl | leivinjauhetta | |||
180 g | sokeria | |||
30 g | tummaa kaakaojauhetta | |||
ripaus | suolaa | |||
180 g | vähärasvaista tuorejuustoa | |||
1/2 dl | rasvatonta maitoa | |||
1 tl | vanilijasokeria | |||
1 1/4 dl | vettä | |||
625 g | vadelmia | |||
2 rkl | sokeria | |||
1 | appelsiinin raastettu kuori | |||
Koristelu: | ||||
muutamia vadelmia | ||||
suklaalastuja | ||||
|