Raparperikakku |
||||
|
|
10 palaa, joissa jokaisessa n. 300 kcal
|
|||
| Vuokaan: | Laita irtopohjaisen
kakkuvuoan pohjalle margariini pieninä nokareina, fariinisokeri sekä
inkivääri. Kuumenna vuokaa hetki 175°C uunissa, kunnes margariini ja
sokeri on sulanut. Levitä seos joka puolelle vuokaa. Lisää
raparperinpalat tasaisesti vuokaan.
Tee taikina: vaahdota margariini ja sokeri ja lisää munat yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne margariini-sokeri-munamassaan. Älä enää vatkaa. Kaada taikina raparperien päälle. Paista 175°C:ssä noin puoli tuntia. Vinkki: Tarjoa kuuman kakun lisäksi hyvää vanilijajäätelöä. |
|||
| 30 g | margariinia | |||
| 0,75 dl | fariinisokeria | |||
| 1 tl | inkivääriä | |||
| n. puoli litraa | raparperia paloina | |||
| Taikina: | ||||
| 150 g | margariinia | |||
| 2 dl | sokeria | |||
| 2 | munaa | |||
| 2,5 dl | vehnäjauhoja | |||
| 1 tl | leivinjauhetta | |||
| 1 tl | inkivääriä | |||
|
|
||||