Rahkapiirakka |
||||
|
30 annosta, 1 annos sisältää 206 kcal
|
|||
8 dl | vehnäjauhoja | Sekoita vehnäjauhot,
sokeri, leivinjauhe, sooda, vaniljiasokeri ja margariini keskenään
murumaiseksi seokseksi. Jaa seos kahteen osaan. Lisää toiseen osaan muna
ja piimä.
Valmista väliin tuleva seos sekoittamalla rahka, sokeri, muna, vanilijasokeri ja sitruunan kuori ja mehu keskenään. Laita leivinpaperitetulle syvälle uunipellille ensin seos, jossa on piimä, sen päälle rahkaseos ja päällimmäiseksi jauho-rasva-sokeri-muruseos. Paista piirakkaa 200°C:ssa noin 30 min.
|
||
4 dl | sokeria | |||
2 tl | leivinjauhetta | |||
2 tl | soodaa | |||
2 tl | vanilijasokeria | |||
250 g | margariinia | |||
Pohja: | ||||
1 | muna | |||
2 dl | piimää | |||
Väliin: | ||||
500 g | maitorahkaa | |||
2 dl | sokeria | |||
2 | munaa | |||
2 tl | vanilijasokeria | |||
1 | sitruunan kuori ja mehu | |||
|