Mustikkapiirakka |
||||
|
10 annosta, 1 annos sisältää 270 kcal
|
|||
150 g | margariinia | Sekoita pehmeä rasva ja sokeri. Lisää muna sekä kuivat aineet. Ota taikinasta eroon
0.5 dl päälle ripoteltavaksi. Vuoraa matala piirasvuoka taikinalla (30x23 cm tai pyöreä
halk. 27 cm). Kaada mustikat vuokaan.
Lisää 1/2 dl:aan taikinaa jauhoja sen verran, että siitä tulee murumaista. Ripottele seos mustikoille. Paista 200°C:ssa noin 30 min. |
||
1.5 dl | sokeria | |||
1 | muna | |||
3 dl | vehnäjauhoja | |||
1 tl | leivinjauhetta | |||
2 tl | kardemummaa | |||
1 tl | vanilliinisokeria | |||
1 l | mustikoita | |||
|