Mustikkamuru |
||||
|
6 annosta, 1 annos sisältää 177 kcal ja 2 g rasvaa
|
|||
500 g | mustikoita | Sekoita kulhossa mustikat,
sokeri, ohrakas, vanilja, sitruunahedelmien mehut sekä kaneli ja
muskotti. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa sokeria.
Pane seos uunivuokaan ja paista sitä 200°C:ssa noin 15 min. Murenna keksit. Lisää joukkoon mysli, muna ja valkuaiset ja sekoita voimakkaasti, kunnes ainekset ovat sekoittuneet hyvin. Laita uuninvuokaan mustikat ja niiden päälle keksiseos. Paista vielä 7-10 min, kunnes päällys on jähmettynyt. |
||
3-4 rkl | sokeria | |||
1 rkl | ohrakasta | |||
1/2 tl | vanilijasokeria | |||
1/2 rkl | sitruunamehua | |||
1/2 | appelsiinin mehu | |||
ripaus | kanelia ja muskottipähkinää | |||
6 | Digestive-keksiä | |||
100 g | mysliä | |||
1 | muna | |||
2 | munan valkuaista | |||
|