Mustikkamuru

6 annosta, 1 annos sisältää 177 kcal ja 2 g rasvaa

 

500 g mustikoita Sekoita kulhossa mustikat, sokeri, ohrakas, vanilja, sitruunahedelmien mehut sekä kaneli ja muskotti. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa sokeria.

Pane seos uunivuokaan ja paista sitä 200°C:ssa noin 15 min.

Murenna keksit. Lisää joukkoon mysli, muna ja valkuaiset ja sekoita voimakkaasti, kunnes ainekset ovat sekoittuneet hyvin.

Laita uuninvuokaan mustikat ja niiden päälle keksiseos. Paista vielä 7-10 min, kunnes päällys on jähmettynyt.

3-4 rkl sokeria
1 rkl ohrakasta
1/2 tl vanilijasokeria
1/2 rkl sitruunamehua
1/2 appelsiinin mehu
ripaus kanelia ja muskottipähkinää
6 Digestive-keksiä
100 g mysliä
1 muna
2 munan valkuaista