Mansikka-raparperipiirakka |
||||
|
|
10 palaa
|
|||
| Pohja: | Vaahdota pehmeä
margariini ja sokeri. Lisää muna ja vatkaa hetki. Sekoita jauhot
keskenään ja lisää taikinaan. Painele taikina halkaisijaltaan n. 28
cm:n vuokaan.
Viipaloi mansikat ja raparperit kulhoon. Lisää sokeri ja perunajauho ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos taikinan päälle. Paista 175°C uunissa noin puoli tuntia. Vinkki: Tarjoile kylmänä vanilijakastikkeen kera. |
|||
| 150 g | margariinia | |||
| 1 dl | sokeria | |||
| 1 | muna | |||
| 2 dl | vehnäjauhoja | |||
| 1 tl | leivinjauhetta | |||
| Täyte: | ||||
| n. 1 litra | mansikoita | |||
| 300-400 g | raparperia | |||
| 3 rkl | sokeria | |||
| 1 rkl | perunajauhoja | |||
|
|
||||