Raparperichutney |
||||
|
|
|||
500 g | raparperia | Kuori ja pilko
rapaperi. Laita kaikki aineet kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä
noin 30 min tai kunnes seos paksunee.
Säilytä chutney jääkaapissa. Tarjoile grillatun kanan, lihan, makkaran jne. kanssa. Itse käytin yhden keskikokoisen punaisen chilin, maku oli hiukan tulinen, muttei mielestäni ollenkaan liikaa. |
||
2 | punasipulia hienoksi hakattuna | |||
1/2 - 1 | chilipalkoa hienoksi pilkottuna, siemenet poistettu, oman maun mukaan. | |||
2 dl | sokeria | |||
1 tl | kardemummaa | |||
1 tl | kanelia | |||
n. 1 tl | mustapippuria myllystä | |||
2 rkl | valkoviinietikkaa | |||
1/2 dl | vettä | |||