Tomaattichilibroileri |
||||
|
4 annosta
|
|||
1,5 rkl | oliiviöljyä | Kuullota sipuleita
oliiviöljyssä. Lisää broilerit, kokonaiset tomaatit ja pilkottu chili,
josta olet poistanut siemenet. Lisää myös suola ja pippuri. Kääntele
broilereita kuumalla pannulla, kunnes ne ovat kauniin ruskeita.
Sekoita valkoviini ja tomaattipyree ja lisää ne pannulle. Alenna lämpöä, peitä kannella ja keitä 20 minuuttia miedolla lämmöllä. Silppua yksi rosmariinin oksa ja keitä vielä 20 minuuttia tai kunnes kana on mureaa. Tomaatit hajoavat keittämisen aikana kastikkeeksi. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa. Vinkki: Kuori ja pilko chili kertakäyttöhanskat kädessä, niin chilin polttavuus ei tartu käsiin.
|
||
1 | kuorittu ja viipaloitu sipuli | |||
4 | broilerin rintafileetä | |||
1 palko | tuoretta punaista chiliä | |||
4 | tomaattia | |||
1 pieni prk | tomaattipyreetä | |||
1,5 dl | kuivaa valkoviiniä | |||
1 tl | kuivattua rosmariinia | |||
suolaa | ||||
mustapippuria | ||||
|