Tandoorikanaa

4 annosta, 1 annos sisältää 170 kcal, josta rasvaa 3 g

 

4 broilerin rintafileetä Pistele tikulla reikiä lihapaloihin. Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita muut ainekset  korianterinlehtiä lukuun- ottamatta. Pyörittele lihapaloja seoksessa ja aseta ne uunivuokaan. Peitä tiiviisti kelmulla ja anna marinoitua jääkaapissa muutamia tunteja tai yön yli.

Kuumenna paistinpannu tai parila. Paista lihapaloja 1-2 minuuttia kummaltakin puolelta.

Paista fileitä vielä 230°C uunissa noin 5 minuuttia. Liha on kypsää, kun se tuntuu kiinteältä mutta kimmoisalta.

Tarjoa riisin kera, koristele annos korianterin lehdillä.

 

suolaa, mustapippuria
1 rkl korianteria
1 rkl juustokuminaa
1 rkl kurkumaan
1 rkl garam masalaa
1/4 tl muskottipähkinää
1/4 tl kanelia
1/4 tl chiliä
1/4 tl kardemummaa
1/4 tl neilikkaa
3 1/2 dl vähärasvaista jugurtti
6 valkosipulin kynttä
2.5 cm tuoretta inkivääriä
Päälle:: silputtuja korianterinlehtiä