Tandoorikanaa |
||||
|
4 annosta, 1 annos sisältää 170 kcal, josta rasvaa 3 g
|
|||
4 | broilerin rintafileetä | Pistele tikulla reikiä lihapaloihin.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita muut ainekset korianterinlehtiä lukuun- ottamatta. Pyörittele lihapaloja seoksessa ja aseta ne uunivuokaan. Peitä tiiviisti kelmulla ja anna marinoitua jääkaapissa muutamia tunteja tai yön yli. Kuumenna paistinpannu tai parila. Paista lihapaloja 1-2 minuuttia kummaltakin puolelta. Paista fileitä vielä 230°C uunissa noin 5 minuuttia. Liha on kypsää, kun se tuntuu kiinteältä mutta kimmoisalta. Tarjoa riisin kera, koristele annos korianterin lehdillä.
|
||
suolaa, mustapippuria | ||||
1 rkl | korianteria | |||
1 rkl | juustokuminaa | |||
1 rkl | kurkumaan | |||
1 rkl | garam masalaa | |||
1/4 tl | muskottipähkinää | |||
1/4 tl | kanelia | |||
1/4 tl | chiliä | |||
1/4 tl | kardemummaa | |||
1/4 tl | neilikkaa | |||
3 1/2 dl | vähärasvaista jugurtti | |||
6 | valkosipulin kynttä | |||
2.5 cm | tuoretta inkivääriä | |||
Päälle:: | silputtuja korianterinlehtiä | |||
|