Kanarullat |
||||
|
4 annosta
|
|||
4 | broilerin rintafileetä | Leikkaa
broilerifileisiin viilto pitkittäissuunnassa. Nuiji fileet ohuiksi
pihveiksi kahden muovin välissä. Laita jokaiselle pihville siivu juustoa
ja siivu nautaa. Kääri fileet rullaksi ja kiinnitä kahden hammastikun
avulla.
Ruskista filerullat pinnalta. Kaada tämän jälkeen pannuun siideri, vesi sekä mausteet. Anna poreilla noin 10 min eli kunnes broileri on kypsää. Kastike: Siivilöi broilerin keitinliemi ja lisää liemeen 2 rkl ohrakasta. Anna kiehahtaa. Tarjoa lisäksi lohkoperunoita tai basmatiriisiä ja höyrytettyä parsakaalta. |
||
4 siivua | savujuustoa | |||
4 siivua | savunautaa | |||
2 rkl | kanafondia | |||
3 dl | omenasiideriä | |||
3 dl | vettä | |||
currya | ||||
cayennepippuria | ||||
paprikajauhetta | ||||
2 rkl | ohrakasta | |||
|