Lämmin suklaavanukas |
||||
|
4 annosta
|
|||
90 g | voita | Voitele
4 isoa muffinssivuokaa (mieluiten ei paperisia) voilla ja ripottele niihin
kaakaojauhetta.
Sulata voi ja suklaa ja sekoita tasaiseksi. Vatkaa sokeri, munat ja keltuaiset vaahdoksi, lisää suklaaseos ja lopuksi vehnäjauhot ja polenta tai kuskus joukkoon vähitellen. Täytä vuoat puolilleen, paista 160-asteisessa uunissa n. 13 minuuttia tai kunnes vanukas on pinnalta kiinteää ja sisältä löysää. Irrota vanukas vuoasta veitsellä ja kumoa lautaselle. Tarjoile vaniljajäätelön kera. |
||
100 g | tummaa suklaata | |||
3/4 dl | sokeria | |||
2 | munaa | |||
2 | munan keltuaista | |||
20 g | polentaa tai kuskusia | |||
1 rkl | vehnäjauhoja | |||
kaakaojauhoja | ||||
voita vuokien voiteluun | ||||
|