Juustoleipää ja lakkahilloa |
||||
|
2-4 annosta herkkunälän mukaan
|
|||
300 g | Kainuun juustoleipää (jossain päin tunnetaan harhaanjohtavasti nimellä leipäjuusto) | Ota juustoleivästä
pienellä piparkakkumuotilla paloja. Laita palat uunin kestävään
vuokaan. Ripottele yli jäänyt juusto vuoan reunoille. Kaada vuokaa kerma
ja ripottele päälle sokeri. Kuumenna 225°C:ssa noin 8 min.
Nostele juustoleipäpalaset annosvuokiin ja laita jokaisen palan päälle pieni nokare lakkahilloa tai lakkoja sekä halutessasi jotain vihreää koristeeksi. Nauti! Vinkki: Tarjoa jälkiruuan kanssa hyvää kahvia.
|
||
0,5 dl | vispikermaa | |||
2 rkl | ruskeaa sokeria (tai fariinisokeria) | |||
lakkahilloa tai lakkoja | ||||
(Koristeeksi | sitruunamelissaa tai muuta vihreää) | |||
|