Savunauta-sipulipitsa a'la Tapsa

12 palaa

 

1 annos pitsapohjataikinaa Valmista pitsapohja sekä tomaattikastike ohjeen mukaan. Kuullota sipulit ja valkosipulit oliiviöljyssä (varo etteivät ruskistu ja pala!). Suikaloi naudan liha kohtalaisen suuriksi suikaleiksi. Kuutioi persikka. Mikäli haluat laittaa sinihomejuustoa ja makukurkkua, kuutioi nekin.

Laita täytteet pitsapohjan päälle: ensin tomaattikastike, naudan suikaleet, paistetut sipulit, persikkakuutiot ja halutessasi makukurkut ja sinihomejuusto. Laita sen jälkeen mausteet sekä juustoraaste.

Paista pitsaa 250°C:ssa noin 15-20 min.

1 annos tomaattikastiketta
5 sipulia
3 valkosipulia
3 rkl oliiviöljyä
200 g naudan savusuikaleita
2 persikkaa
(sinihomejuustoa)
(makukurkkukuutioita)
pitsamaustetta tai oreganoa
mustapippuria myllystä
150 g juustoraastetta