Vuohenjuustoiset punajuurinauristornit

4 tornia eli kahdelle tai neljälle muiden lisukkeiden määrästä riippuen

 

2 punajuurta Keitä punajuuret ja nauriit omissa kattiloissaan lähes kypsäksi. Jäähdytä ja kuori ne. Leikkaa jokainen juures neljäksi pyöreäksi kiekoksi. Leikkaa myös vuohenjuustosta kiekkoja

Kasaa tornit: laita öljyttyyn vuokaan alimmaiseksi punajuurikiekko, päälle nauriskiekko, mustapippuria ja suolaa. Laita tämän päälle vuohenjuustokiekko ja tee vielä toinen kierros: ensin punajuuri, nauris ja mausteet ja sitten juusto.

Kuumenna uunissa 250°C:ssa noin 10 minuuttia niin, että vuohenjuusto saa väriä.

Vinkki: Tarjoa tornit hirvipaistin kera.

Vinkki 2: Tornit voivat hyvin korvata pienen perheen joulurosollin. Ne eivät kuitenkaan ole liian joulusia, joten niitä voi tarjota ympäri vuoden.

 

2 naurista (tai puoli lanttua)
100 g vuohenjuustoa
mustapippuria
suolaa
öljyä vuoan voitelemiseen