Kanarullat

4 annosta

 

4 broilerin rintafileetä Leikkaa broilerifileisiin viilto pitkittäissuunnassa. Nuiji fileet ohuiksi pihveiksi kahden muovin välissä. Laita jokaiselle pihville siivu juustoa ja siivu nautaa. Kääri fileet rullaksi ja kiinnitä kahden hammastikun avulla.

Ruskista filerullat pinnalta. Kaada tämän jälkeen pannuun siideri, vesi sekä mausteet. Anna poreilla noin 10 min eli kunnes broileri on kypsää.

Kastike: Siivilöi broilerin keitinliemi ja lisää liemeen 2 rkl ohrakasta. Anna kiehahtaa.

Tarjoa lisäksi lohkoperunoita tai basmatiriisiä ja höyrytettyä parsakaalta.

4 siivua savujuustoa
4 siivua savunautaa
2 rkl kanafondia
3 dl omenasiideriä
3 dl vettä
currya
cayennepippuria
paprikajauhetta
2 rkl ohrakasta