Vadelma-mustikkasorbetti

2 annosta, 1 annos sisältää 34 kcal ja 0 g rasvaa

 

250 g pakastettuja mustikoita ja vadelmia Pane jäiset marjat ja 1 rkl appelsiinimehua ja mustikkahillo monitoimikoneeseen. Hienonna seos tasaiseksi ja kuohkeaksi, kunnes kaikki jääkiteet ovat hävinneet.

Lisää tarvittaessa appelsiinimehua ja hilloa yhdessä sitruunamehun kanssa. Pysäytä kone välillä ja kaavi seos irti reunoista. Tarjoa heti.

Vinkki: korvaa marjat esim. pakastetuilla, viipaloiduissa persikoilla, päärynöillä, mansikoilla tai banaaneilla. Jäätelömäisempää seosta saat käyttämällä mehun sijasta tuorejuustoa tai rasvatonta piimää.

2-3 rkl appelsiinimehua
1 rkl mustikkahilloa
1 tl sitruunamehua