Juustoleipää ja lakkahilloa

2-4 annosta herkkunälän mukaan

 

300 g Kainuun juustoleipää (jossain päin tunnetaan harhaanjohtavasti nimellä leipäjuusto) Ota juustoleivästä pienellä piparkakkumuotilla paloja. Laita palat uunin kestävään vuokaan. Ripottele yli jäänyt juusto vuoan reunoille. Kaada vuokaa kerma ja ripottele päälle sokeri. Kuumenna 225°C:ssa noin 8 min.

Nostele juustoleipäpalaset annosvuokiin ja laita jokaisen palan päälle pieni nokare lakkahilloa tai lakkoja sekä halutessasi jotain vihreää koristeeksi. Nauti!

Vinkki: Tarjoa jälkiruuan kanssa hyvää kahvia.

 

0,5 dl vispikermaa
2 rkl ruskeaa sokeria (tai fariinisokeria)
lakkahilloa tai lakkoja
(Koristeeksi sitruunamelissaa tai muuta vihreää)